Al 40 jaar ervaring bij Spangenberg

Spangenberg International B.V. is uw leverancier voor professionele keukenapparatuur. Ons bedrijf heeft al 40 jaar ervaring binnen zowel de grootkeuken- als horecabranche. Als gebruiker van onze producten ziet u deze ervaring terug in ons assortiment en onze service. De specialiteit van Spangenberg is zowel het leveren als het onderhouden van keukenmachines. Elk van onze medewerkers beschikken over specialistische productkennis op het gebied van food-processing, vers concepten en onderhoud en kunnen u daarom ook uitstekend verder helpen met uw vragen.

Kwaliteitsproducten van Spangenberg

Kwaliteit en service staan bij Spangenberg hoog in het vaandel. Ons gehele assortiment met keukenapparatuur voldoet aan de strengste eisen binnen deze branche op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en hygiëne. Onze foodprocessors worden in veel verschillende soorten bedrijven gebruikt. Onze citruspers van Sunkist wordt in de horeca bijvoorbeeld gezien als een van de beste in zijn soort. In de institutionele markt zijn onze groentesnijders van Hallde niet meer weg te denken uit de keuken. Bij Spangenberg treft u alleen kwaliteitsproducten aan. Daarbij komt dat wij een ruim assortiment hebben waarin wij onder andere blenders, citruspersen, planeetmengers, vacumeermachines en vleesmachines verkopen.

Unieke Bedrijfskwaliteiten

  • Meer dan 40 jaar ervaring in keukenapparatuur.
  • Gerenommeerde merken van de hoogste kwaliteit.
  • Altijd vrijblijvend, deskundig en eerlijk advies.
  • Demonstraties in de showroom of op beurzen.
  • Uitstekende service en garantie in Nederland en België.
  • 24/7 ondersteuning via live chat, telefoon en e-mail.
  • Maatschappelijk betrokken en verantwoorde bedrijfsvoering.

Onze Vaardigheden

Levering kwaliteitsapparatuur 100%
Onafhankelijk en eerlijk advies 100%
Snelle en betrouwbare service 100%
Periodiek onderhoud en storingsdienst 100%

Spangenberg actief op Horecabeurzen

Spangenberg International B.V. stelt zich als bedrijf zijnde graag tentoon op diverse horecabeurzen. Wij vinden het uiterst belangrijk om met u in contact te komen zodat wij u er niet alleen van kunnen overtuigen dat onze machines tot de besten binnen onze markt behoren, maar ook dat wij uitstekende service bieden in combinatie met advies op maat leveren. Daarnaast lichten wij graag op de verschillende horecabeurzen al uw vragen over onze professionele keukenmachines toe. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen onze markt en branche waardoor wij u van alle informatie kunnen voorzien.

Op de horecabeurzen waar Spangenberg staat, geven wij diverse demonstraties over onze producten. Het kan ook zo zijn dat wij specialisten inhuren die van elke demonstratie een show maken. Op deze manier kunnen wij u optimaal voorzien van informatie en advies over ons assortiment keukenmachines. Daarnaast delen wij ook altijd diverse folders uit van onze machines zodat u thuis rustig op uw gemak alles kunt nalezen. Wij hebben op elke horecabeurs altijd speciale beursacties. Bent u benieuwd naar deze acties? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen tijdens de beurs voor de speciale aanbiedingen die wij op dat moment hebben. Uiteraard bent u ook van harte welkom op elk van de horecabeurzen.

Spangenberg's Pijlers van Kwaliteit

40 JAAR ERVARING
Onze ervaring ziet u terug in uitgekiende processen en grondige inspecties om continue hoge kwaliteit te waarborgen. Alle apparaten worden gecontroleerd en getest. Afspraak is afspraak.
KWALITEITSAPPARATUUR
Wij leveren alleen apparatuur van gerenommeerde merken die bekend staan om de uitstekende kwaliteit. Mooie afwerking, hoge duurzaamheid en jarenlang genot gegarandeerd.
BETROKKEN PERSONEEL
Of u verkoopadvies of technische ondersteuning nodig hebt, onze collega’s staan direct, en met parate kennis, voor u klaar. Al ons personeel is goed opgeleid en wordt bijgeschoold.
KWALITEITSSERVICE
De beste apparatuur verdient de beste service. 24/7 bieden wij support via live chat, telefoon en e-mail. Onderdelen worden uit voorraad geleverd en onze technische dienst is snel ter plaatse.

Producten overzicht

Horeca apparatuur online verkrijgbaar bij Spangenberg

Bent u op zoek naar horeca apparatuur? Dan bent u bij Spangenberg aan het juiste adres. Bij Spangenberg vindt u een ruim assortiment aan horeca apparatuur. U vindt u hier niet alleen blenders of mixers, maar u kunt bij ons ook terecht voor ovens, koelkasten, vrieskasten en vacumeermachines. Wilt u meer weten over onze producten en merken? Leest u dan snel verder voor meer informatie.

 

Merken horeca apparatuur bij Spangenberg

Bij Spangenberg vindt u horeca apparatuur van diverse merken waaronder de gerenommeerde merken Hallde, Rotor, Sunkist en Maxima Kitchen Equipment. Naast deze merken zijn er nog vele merken die wij aanbieden welke u kunt vinden in ons totaaloverzicht op de website. Al onze merken focussen zich op de hoogwaardige kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak van de producten. Meer informatie over onze merken kunt u vinden bij ons productoverzicht.

Producten horeca apparatuur

Door het ruime assortiment horeca apparatuur dat wij aanbieden heeft u een ruime keuze aan diverse producten. Wij proberen ons assortiment altijd zoveel mogelijk uit te breiden met nieuwe merken en horeca apparatuur. U vindt bij ons alleen de beste producten van hoogwaardige kwaliteit, zodat u de producten voor optimaal gebruik kunt gebruiken. De producten die wij onder andere aanbieden zijn koelwerkbanken, koelvitrines, pizza ovens, schrapmachines, grills en nog veel meer horeca apparatuur. Voor meer informatie over onze producten neemt u kijkje in ons totaaloverzicht.

 

Vragen over horeca apparatuur van Spangenberg?

Heeft u vragen over horeca apparatuur? Of wilt u meer informatie over Spangenberg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0297 -253 969. Wilt u ons liever e-mailen? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@spangenberg.nl. Wij voorzien u graag van advies en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uitstekende service bij Spangenberg

Bij Spangenberg International B.V. verstaan wij onder service niet alleen het onderhoud van onze keukenmachines. Binnen de service die wij u bieden draait het bij ons ook om het verzorgen van demonstraties, het voorzien van informatie via website, chat, telefoon en e-mail, en ten slotte het bieden van ondersteuning via beurzen en andere evenementen zoals de Horecava.

Service binnen onze showroom

Spangenberg heeft een ruime, gloednieuw ingerichte showroom waar u een groot gedeelte van ons assortiment kunt vinden. Service staat centraal bij ons! Elk van onze medewerkers zijn bereid om u een demonstratie te geven van onze professionele keukenmachines om u te overtuigen van niet alleen de mogelijkheden, maar ook de kwaliteit van onze producten. Mocht u een speciale aanvraag hebben, dan kunnen wij (onder voorbehoud) ook een demonstratie bij u ter plaatse geven. Wij kunnen u met onze specialistische productkennis ook helpen met een passend advies of een efficiency berekening.

 

Extra service: technische dienst

Wij als productspecialisten beseffen goed dat machines die elke dag veelvuldig gebruikt worden niet lang stil mogen staan. Daarom bieden wij u een extra service: onze technische dienst. Wij hebben een zelfstandige, flexibele en landelijke opererende technische dienst die bij calamiteiten ondersteuning kan bieden. Zo bent u er zeker van dat uw apparatuur snel weer naar behoren werkt. Bij onze technische dienst kunt u ook terecht voor preventief onderhoud. Deze service zorgt ervoor dat u meer zekerheid heeft en dat uw apparatuur continue blijft werken zoals het hoort. Uw apparatuur blijft dan in topconditie. Onze technische dienst beschikt niet alleen over een eigen transport, maar ook over een zeer uitgebreide voorraad aan reserveonderdelen en specialistische kennis. Hierdoor kunnen wij u snel en gemakkelijk helpen!

Vragen over onze service

Heeft u vragen over wat precies binnen onze service valt? Of wilt u meer weten over ons assortiment keukenmachines? Dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0297 – 253 969, ook voor acute technische storingen. Onze monteurs staan voor u klaar! Bij ons kunt u ook vrijblijvend een afspraak maken waarin we onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheden met u door kunnen nemen. Indien u wilt, stellen wij daarbij een vrijblijvende offerte op. U bent van harte welkom in onze showroom!