Sunkist apparatuur vindt u online bij Spangenberg

Bent u op zoek naar producten van Sunkist? Dan bent u bij Spangenberg aan het juiste adres. Bij Spangenberg vindt u een groot assortiment Sunkist apparatuur. Spangenberg is een grote leverancier in horecabenodigdheden. Bent u geïnteresseerd in producten van Sunkist? Lees dan snel verder!

Geschiedenis van Sunkist

Sunkist heeft een lange en succesvolle geschiedenis van meer dan 118 jaar. Sunkist is begonnen met zich te specialiseren in het verpakken, sorteren, etiketteren, conditioneren, opslag en export van groenten en fruit. Daarnaast steunt Sunkist de professionele markt met producten als de Sunkist Type #8 Commercial Juicer en de Sunkist Partjessnijder. Sunkist is continue bezig om deze producten te verbeteren en om nieuwe producten te ontwikkelen. Sunkist probeert met haar producten het eten van vers fruit te bevorderen op een gemakkelijke manier.

Producten van Sunkist

Bij Spangenberg verkopen wij een tweetal producten van Sunkist, namelijk de Sunkist Type #8 Commercial Juicer en de Sunkist Partjessnijder. Alle partjessnijders van Sunkist zijn er om u van het zware werk te verlichten. U kunt deze apparaten gebruiken om naast citrusvruchten ook appels en peren te snijden. Daarnaast kunt u deze apparaten uiteraard ook gebruiken voor groenten zoals uien of champignons voor de pizza’s. De Sunkist producten zijn eenvoudig te gebruiken en besparen u tijd in de keuken doordat u geen groenten of fruit hoeft te snijden met een mes. De Sunkist partjessnijder is verkrijgbaar met verschillende snijblokken. Als u op zoek bent naar meer informatie, dan kunt u dit vinden in de catalogus van Sunkist. Deze kunt u hieronder downloaden. Voor meer informatie kunt u ook de website van Sunkist bezoeken.

Meer informatie over Sunkist

Heeft u een vraag over een van de producten van Sunkist? Of wilt u liever meer informatie over Spangenberg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0297 – 253 969 of via het e-mailadres info@spangenberg.nl. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze en voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact met ons op.