Rotor keukenmachines verkrijgbaar bij Spangenberg

Bij Spangenberg vindt u niet alleen producten van de merken Maxima, Sunkist of Hallde, maar ook van Rotor. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment Rotor producten. Wilt u graag meer informatie over Rotor en de producten van Rotor? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Over Rotor

Rotor is opgericht in 1943 door Alice en Walter Ritschard – Jampen met de visie om keukenapparatuur te verzorgen voor grote families en cateraars. Op dit moment biedt Rotor vooral professionele machines aan voor restaurants, bakkerijen en cateraars. Alle machines van Rotor worden gemaakt in Zwitserland in hun eigen productiecentrum. Alle producten van Rotor worden met zorg gemaakt en volgens de nieuwste technologieën.

Uitgebreid assortiment Rotor producten

Bij Spangenberg vindt u een uitgebreid assortiment Rotor producten. U kunt bij ons terecht voor onder andere blenders, mixers, groentesnijmachines en sapcentrifuges. De producten van Rotor zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast zijn de producten gemakkelijk schoon te maken en maken vrijwel geen geluid. De blenders zijn gemakkelijk te combineren met diverse maatbekers. Zo kunt u gemakkelijk soepen, crèmes en beslagen maken, maar ook vruchtendranken, cocktails en zuivel. De groentesnijmachines van Rotor kunnen worden uitgerust met één verstelbare snijschijf, waardoor u voor verschillende snijdiktes, maar één schijf nodig heeft. Wilt u meer informatie over de Rotor keukenmachines? Download dan de catalogus van Rotor voor meer informatie. Voor meer informatie over Rotor kunt u ook naar de website van deze fabriek.

Vragen over Rotor?

Wilt u liever meer informatie over Rotor? Of heeft u een vraag over Spangenberg? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en helpen u graag bij het maken van juiste keuze. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0297 – 253 969 of via het e-mailadres info@spangenberg.nl.

Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact met ons op.