Robot-Coupe online aan te vragen bij Spangenberg

Bent u op zoek naar een keukenmachine van Robot-Coupe? Bekijk dan snel ons assortiment! Bij Spangenberg vindt u namelijk een ruim assortiment keukenmachines van Robot-Coupe. Deze keukenmachines zijn een onmisbare en handige keukenhulp in elke horecagelegenheid. Wilt u meer informatie over de producten van Robot-Coupe? Bekijk dan onze website of lees snel verder!

Over Robot-Coupe

Meer dan 40 jaar geleden vond Robot-Coupe de keukenmachine uit. Door de jaren heen heeft Robot-Coupe zich weten neer te zetten als de onbetwiste leider in de markt van keukenmachines en groentesnijmachines. Robot-Coupe is 40 jaar geleden opgericht in Frankrijk in het hart van Bourgondiƫ. De apparaten van Robot-Coupe zijn afgestemd op alle behoeften van de professionals van de voedselbereiding. Perfect voor de restaurateurs, traiteurs en banketbakkers.

Apparaten van Robot-Coupe

Als voorloper en marktleider biedt Robot-Coupe een divers assortiment aan keukenmachines aan.

In het assortiment vindt u groentesnijmachines, blixers, sapcentrifuges, cutters, combinatiemachines, stafmixers en broodsnijmachines. Van alle producten hebben wij verschillende types machines beschikbaar. Bent u benieuwd naar welke producten wij aanbieden? Bekijk dan ons assortiment online voor onze overige producten van Robot-Coupe.

Vragen over Robot-Coupe?

Heeft u nog vragen over Robot-Coupe? Of wilt u liever meer informatie over Spangenberg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0297 – 253 969. Wilt u ons liever e-mailen? Geen probleem, u kunt ons namelijk ook bereiken via het e-mailadres info@spangenberg.nl. Onze specialisten helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen of bij het maken van de juiste keuze.

Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact met ons op.