Maxima Kitchen Equipment verkrijgbaar bij Spangenberg

Naast de vele merken die Spangenberg aanbiedt, vindt u bij ons ook het merk Maxima. Bij Spangenberg vindt u een ruim aanbod van Maxima kitchen equipment. U kunt hierbij denken aan koeling, kookapparatuur, vaatwassers en voedselbereiding. Wilt u meer informatie over Maxima kitchen equipment? Lees dan snel verder.

Over Maxima Kitchen Equipment

Maxima kitchen equipment is na meer dan 10 jaar ontwikkelen een bekende en gewaardeerde speler geworden in de professionele keukenapparatuur. Maxima kitchen equipment heeft altijd een oplossing voor al uw wensen. Daarnaast voldoet de apparatuur van Maxima kitchen equipment aan alle vereiste normen en veiligheid. Alle producten van Maxima kitchen equipment worden in Nederland op voorraad gehouden en hierdoor zijn de producten direct te verzenden naar elke locatie in de wereld. Omdat Maxima kitchen equipment begrijpt dat keukenapparatuur niet stil kan blijven staan en op grote schaal iedere dag wordt gebruikt, heeft Maxima kitchen equipment een technische dienst die snel en correct handelt in geval van calamiteiten. Naast een technische dienst is er een grote voorraad reserveonderdelen om u direct van dienst te kunnen zijn.

Horeca apparatuur van Maxima Kitchen Equipment

Maxima kitchen equipment biedt keukenapparatuur aan van uitstekende kwaliteit, met een aantrekkelijk prijsniveau en is zeer gebruiksvriendelijk. Alle producten van Maxima kitchen equipment worden vervaardigd en getest volgens de hoogste eisen. De producten die u onder meer bij ons kunt vinden van Maxima kitchen equipment zijn groentesnijders, blast chillers, combisteamers, planeetmengers, spiraalkneders en ander divers kookapparatuur. Mocht u meer informatie willen over de producten van Maxima kitchen equipment, dan kunt u eenvoudig de catalogus downloaden. U kunt uiteraard ook een kijkje nemen op de algemene website of de internationale online webshop van Maxima.

Vragen over Maxima Kitchen Equipment?

Heeft u vragen over Maxima kitchen equipment? Of wilt u meer informatie over Spangenberg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0297 -253 969. Wilt u ons liever e-mailen? Dat is uiteraard geen probleem. U kunt ons bereiken via het e-mailadres info@spangenberg.nl. Wij voorzien u graag van advies en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact met ons op.