Hallde keukenmachines bij Spangenberg

Bent u op zoek naar een nieuwe keukenmachine? Dan bent u bij Spangenberg aan het juiste adres. Bij Spangenberg vindt u een groot assortiment aan keukenmachines van Hallde. De keukenmachines van Hallde zijn zeer geschikt voor in uw restaurant, hotel of productiekeuken. Wilt u meer weten over de producten van Hallde? Neem een kijkje op onze website of lees verder voor meer informatie.

Geschiedenis van Hallde

Met meer dan 70 jaar ervaring is Hallde is één van ’s werelds toonaangevende bedrijven in de ontwikkeling en productie van commerciële voedselbereiding machines. Hallde is van oorsprong een Zweeds bedrijf dat is opgericht in 1941 door Mr. Ernst Hall. Hall is begonnen met het produceren van een machine die mooie zachte stukjes boter die makkelijk smeerbaar waren kon produceren. Deze machine was al snel een succes en vanuit hier begon Hallde al snel met het produceren van voedselbereiding machines. Op dit moment worden de producten van Hallde in meer dan 80 landen verkocht over de hele wereld.

Machines van Hallde

Hallde biedt vier types machines voor professioneel gebruik aan. De machines die Hallde aanbiedt zijn groentesnijmachines, combinatiemachines, cutters (blixers) en blenders. De machines van Hallde zijn van uitstekende kwaliteit met in het achterhoofd veiligheid. Alle producten zijn gebruiksvriendelijk en snel en eenvoudig te reinigen. De zeer hoge capaciteit van de machines belemmert het perfecte resultaat niet. Voor meer informatie kunt u de website van Hallde bezoeken of de gratis catalogus downloaden.

Wilt u meer informatie over Hallde?

Heeft u een vraag over een van de producten van Hallde? Of wilt u liever meer informatie over Spangenberg? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen! U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 0297 – 253 969. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem, u kunt ons ook bereiken via het e-mailadres info@spangenberg.nl. Wij helpen u graag bij al uw vragen of het maken van de juiste keuze.

Neem voor meer informatie en een offerte op maat contact met ons op.